На головну

Сніданок в японському стилі

Кухня: Японська

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 1

Складність: Середній

Як приготувати

Яйця збийте віночком разом соєвим соусом і цукром. Додайте дрібно нарізані цибулю і перемішайте.

З норії за допомогою кулінарних ножиць виріжете 1 окружність, діаметром рівним діаметру сковороди.

Для начинки з другого аркуша необхідно вирізати невеликий прямокутник, щоб потім загорнути в нього рибу. Повинен вийде циліндр з рибою всередині.

На сковороду влийте олію «Ideal» оливковий «М'який смак». Розігрійте сковороду і вилийте підготовлену яєчну суміш. Коли вона злегка схопиться, викладіть окружність з норі і начинку і за допомогою лопатки загорніть рулетом омлет прямо на сковороді. Прожарте до золотистої скоринки з обох сторін.

Подавайте з відварним рисом, соєвим соусом, васабі, маринованим імбиром по Вашому смаку.

Смачного!

Інгредієнти

Яйця курячі - 3 шт

Соєвий соус - 1 ч. Л.

Цукор - щіпка

Нори - 2 аркуша

Сьомга слабосолона - 70г

Масло «Ideal» оливковий «М'який смак» - 1 ст. л.

Цибуля зелена - кілька пір'я

Для подачі:

Рис, васабі, соєвий соус, маринований імбир - за смаком

 

Інші рецепти

Канапе на огірку з Філадельфії з лососем
Полуничний коктейль з морозивом
Шоколадний пиріг з бальзамико, свіжими ягодами і ванільним пудингом (смачно, швидко, просто)
Ситро. Радянська газована з дитинства
М'ясні биточки з маринованою цибулею і гострим салатом з помідорів
Курячі ковбаски з соусом і сальсою з чорного трюфеля
Варення - п'ятихвилинка Смородинове тріо
Чорничний суп з яблучними галушками