На головну

Рибні стріпси

Кухня: Американська

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Смачні, хрусткі стріпси з ніжною рибкою всередині - улюблений американський фаст-фуд. Напевно, в кожній країні світу є свій аналог цієї страви, тому що ... все геніальне просто;)

На мій погляд, будинки виходить ще смачніше, особливо з часточкою лимончика;)

Рибу розморожуємо в холодильнику в контейнері з кришкою.

Нарізаємо невеликими шматочками і викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати вологу.

Посипаємо чорним перцем і крохмалем.

Робимо кляр: змішуємо яйце, молоко, борошно, паприку і сіль. Гарненько збиваємо вінчиком, щоб не було грудочок.

Греєм в сковороді оливкове і рослинне масло (але не перекаляем!).

Шматочки риби мачає в клярі.

Смажимо по 1 хвилині з обох сторін.

Викладаємо на паперовий рушник.

Смачного!

Інгредієнти

філе морського окуня - 250 грам

крохмаль - 2 ст. л.

перець чорний мелений - 1 ч. л.

Для клярі:

яйце - 1 шт.

молоко - 4 ст. л.

борошно - 5 ст. л. (кляр повинен бути густий!)

сіль за смаком

паприка - 1 ч. л.

Для смаження:

Оливкова олія Ідеал "М'який смак" - 50 мл

соняшникова рафінована олія - ??150 мл

 

Інші рецепти

Салат з тунця з помідорами
Тістечко Картопля по ГОСТу з мармеладом
Ананасовий коктейль
Торт Тірамісу класичний
Бурякове різотто з козячим сиром і волоськими горіхами
Освіжаючий Одноразовий компот в СВЧ за 3 хвилини
Курочка копчена соковита, найпростіший рецепт
Консервовані огірочки Улюблені