На головну

Оселедець в яблучній шубі

Кухня: Російська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Простий

Як приготувати

Оселедець почистити, відокремити від кісток, нарізати дрібними шматочками, викласти на блюдо.

Дрібно нарізати яблуко без шкірки, мариновані огірки і цибуля.

До нарізаному додати цукор і оливкове масло.

Влити сметану, перемішати, поперчити. Цією масою укрити оселедець.

Прикрасити червоним меленим перцем і зеленою цибулею.

Інгредієнти

оселедець 1 шт.

яблуко 1 шт. (200 г)

цибуля ріпчаста 1 шт.

огірок маринований 200 г

олія оливкова IDEAL 1 ст. л.

сметана 150 г

цукор 1 ч. л.

перець чорний мелений

перець червоний

цибуля зелена

 

Інші рецепти

Чіпси з тортильи - Хрустики «Моя прелесть»
Салат з нуту з баклажанами і маринованою цибулею
Торт Наполеон з персиковим кремом
Лимонад з бадьяном і корицею
Гороховий суп-пюре з ковбасками
Дієтичний плов з курячою грудкою
Тефтелі в журавлинною глазурі і коктейль "Червона шапочка»
М'ятний пломбір з мигдалем