На головну

Здобні гарбузове заплетушкі.

Час приготування: 180 хв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Осінні булочки

Як приготувати

1. Заморожену гарбуз шматочками і свіжі яблокі- приблизно поровну- тушкувати в мікрохвильовці з ложкою цукру до м'якості. Остудити і пюрировать. Пюре досить рідке вийшло. Відміряти 300 мл.

2. У відерце ХП викласти пюре, цукор, яйце, масло. Додати сіль, сметану і корицю.

3. Двічі просіяти суміш борошна. Семоліна я додала пізніше, але можна і відразу.

4. Зверху всипати дріжджі. Включити заміс і підйом тесту. Після сигналу ХП в середині другого замісу я додала семоліна і гарбузове насіння. Після підйому відключила ХП, обложила і дала ще раз підійти тесту-воно важкувато небагато.

5. Змастити руками обробила тісто на джгути, сплела по два між собою.

6. Виклала на лист, ще дала підійти і змастила яйцем з молоком. Випікала при 200 градусах до легкого рум'янцю, потім при 160 градусах до готовності.

7. Остудити під рушником. Подавати трохи теплими.

Інгредієнти

1. Пюре яблучно-гарбузове-300 мл

2. Яйця-2 шт

3. Сметана-3 ст. ложки

4. Масло вершкове-2 ст. ложки

5. Масло рослинне-1 ст. ложка

6. Цукор-200 мл

7. Борошно пшеничне-2 склянки по 250 мл

8. Борошно рисове-1,5 склянки по 250 мл

9. Семоліна-0,5 склянки

10. Кориця-1 ст. ложка

11. Дріжджі-1 ст. ложка

12. Соль-0,5 чайної ложки

13. Гарбузові семечкі- жменю

 

Інші рецепти

Тако з тертим сиром і шиїтаке
Сметанні кекси з консервованими фруктами
Салат з молодою шпинатом і фетою
Кулеб'яка по-старовинному
Базилікового-лимонний напій
Жюльєн з грибів з баклажаном
Креветочні кульки в паніровці з соусом з лайма і йогурту
Вівсяні булочки з сирною начинкою