На головну

Креветки запечені з маслом чилі

Кухня: Мексиканська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Креветки очистити від панцира і темної жилки, промити і обсушити.

Дрібно нарізати перець чилі без насіння і часник.

У сотейнику розігріти суміш вершкового і оливкового масел. Коли масло почне пузиритися, додати чилі, часник і сіль. Прогріти суміш 1 хв. і зняти з вогню.

Креветки викласти у жароміцних форму в один шар, полити гарячою масляною сумішшю і соком лайма.

Запікати при 200 *, поки не порозовеют, приблизно 12-15 хв.

Подавати, посипавши зеленою цибулею.

Інгредієнти

креветки 300 г

перець чилі 1 шт.

часник 4 зубчики

масло вершкове 2 ст. л

олія оливкова IDEAL 2 ст. л.

сік лайма 1 ст. л.

сіль

Зелена цибуля

 

Інші рецепти

Курячі крильця по-китайськи (гостро-солодкі)
Канапе з оселедцем по-ірландськи
Юшка збірна ростовська
Салат з куркою і житніми сухариками
Маковий пиріг
Повітряний пиріг з кунжутом і чорницею
Карась-гриль вкуснющій
Курчата-корнішони на вугіллі