Омлет на сніданок з кальмарами, квасолею і рисом по-тайськи

Кухня: Тайська

Складність: Простий

Як приготувати

Пакетик з рисом відварюємо по інструкції

Відварюємо тушки кальмара в підсоленій воді 3 хвилини.

Обсмажуємо нарізану цибулю на оливковій олії.

Квасоля стручкову довгу розрізати навпіл і додати на кілька хвилин до цибулі.

Яйця і вершки збити міксером з додаванням соєвого соусу і перцю.

Додаємо в сковороду нарізану кальмар і петрушку.

Виливаємо в сковороду яєчну суміш.

Подаємо омлет з рисом.

Інгредієнти

Рис Індіка Gold - 1 пакетик

Кальмар - 2 шт

Цибуля ріпчаста - 1 шт

Яйце куряче -3 шт

Вершки - 50 мл

Квасоля стручкова - 4 ст. л.

Соєвий соус - 1 ст. л.

Перець чорний - 0,5 ч. Л.

Петрушка за смаком

Сіль за смаком

 

Інші рецепти

Рис Індіка з м'ясним рулетом і томатним соусом
ШАШЛИК ПО ДВА КРИЛА НА ДВОХ В ДУХОВЦІ
Сосиски в тісті з картопляного пюре
Січеники з індичкою і яйцями
Шаньги сибірські
Желе з сирного сиру
Плов
Дієтичний висівковий хліб в мікрохвильовій печі за 5 хвилин