На головну

"Пакора" ?????

Кухня: Індійська

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Середній

Як приготувати

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти-борошно і спеції.

2. Починаємо додавати води весь час помішуючи тісто у уникнення грудок. Воно повинно вийде досить густе (густіше ніж на млинці наприклад). Ось тут кляр починає випускати запаморочливі запахи. Неначе гороховий суп зі східними спеціями. Спробувавши його на наявність солі, їли стримався щоб не почати сьорбати його ложкою в сирому вигляді.

3. Середніми кубиками нарізаємо цибулю і капусту. Кінзу можна покришити дрібніші.

4. Всипаємо овочі в тісто і ретельно все перемішуємо.

5. У підходящої для фритюру сковороді розігріваємо олію до правильної температури.

6. Ложкою на манер оладок зачерпує суміш і опускаємо його в киплячу олію.

7. Смажимо до красивого золотистого кольору. Так як це овочі то занімет обжарка всього пару хвилин.

8. Викладаємо "Пакором" на паперовий рушник, зайвий жир нам ні до чого.

9. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Для клярі:

Нутовая мука -1,5 склянки (навіть не думайте замінювати її на пшеничне!)

Порошок "каррі" -1 ст. л

"Гарам масала" -1ч. л.

Перець чилі мелений 1 ч. Л

Обжареная зіра-1ч. л.

сіль за смаком

Вода (скільки візьме)

Олія для смаження у фритюрі (краще нейтральне без запаху)

Овочі тут:

Капуста -0,5 невеликого качана

Цибуля - 1 шт. (великий)

Кінза свіжа-0,5 пучка

 

Інші рецепти

Тайський салат із зеленого манго Ям Мамуанг
Бананове парфе з авокадо
Рисовий пиріг з куркою
Салат по-китайськи з печеним картоплею і буряком
Мигдальний пиріг
Салат Капустка до шашлику
Курка з кешью, грибами шиітаке і бік чой
Домашні полуничним морозиво за 60 секунд по Дж. Оліверу