Баклажани запечені з сиром фета

Кухня: Грецька

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

1. Розріжте навпіл баклажани і помістіть в підсолену воду протягом 25 хвилин

Дістаньте і висушіть.

2. Потім розігрійте сковороду і обсмажте з кожного боку на протязі 2-3 хвилин з невеликою кількістю оливкової олії.

3. Помідори наріжте на кубики.

4. Викладіть баклажани на деко для випікання і засипте кожну половинку баклажана подрібненим помідором, залишився оливкова олія, орегано, солі і перцю.

5. Томатну пасту змішайте з водою, посоліть і вилийте в деко.

6. Покладіть сир фета на кожен баклажан і поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку.

7. Запікайте 25-35 хвилин до готовності.

Смачного!

Інгредієнти

2-3 помідори

1 ст. ложка томатної пасти

1/2 стакан оливкового масла

орегано

сіль

перець

4 великих баклажана

100-200 г сиру фета

 

Інші рецепти

Млинці з пріпёком із зеленого лука з тунцем і рисом Індіка GOLD від Містраль
Шашлик $
Гречка з курячими сердечками і маслятами в сметанному соусі
Креветки запечені з маслом чилі
Салат з яблуками, беконом і домашнім сиром
Камбала, запечена з пореєм і помидорками
Салат фруктово-овочевий Соломка
Курабье дитяче