На головну

Скумбрія солона (простіше тільки купити)

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Скумбрія солона

Як приготувати

Скумбрію обробляти не треба! Готується цілком: з головою і нутрощами, тому швидко!

Розморожену скумбрію помити

На обробну дошку покласти аркуш паперу (для зручності пересипання)

Змішати сіль, цукор, перець (ложки без фанатизму, але з гіркою)

Обваляти в цій суміші скумбрію (хвіст, щоб не заважав відрізала)

Укласти в пакет

Засипати залишки солоної суміші (риба візьме стільки, скільки треба, не переживайте). Загорнути.

Покласти цей пакет з рибою в ще один пакет, потім для надійності в третій.

Прибрати в холодильник на 3 доби

Витягнути з холодильника, відрізати голову, прибрати нутрощі. (я рибу помила)

Розрізати і подавати до столу.

Інгредієнти

Скумбрія - 1 кг (2 штуки)

Сіль - 6 ст. ложок

Цукор - 2 ст. ложки

Перець мелений - 1 ч. Ложка

 

Інші рецепти

Розарій дервіша (Машабет ель дервіш)
Женгалав хац з рисом
Ажурна печиво з двома видами варення
Биточки з пшона з зеленню і сиром
ШАШЛИК ПО ДВА КРИЛА НА ДВОХ В ДУХОВЦІ
Смузі вітамінний
Млинці з кабачків
Гарбузові кекси з яблуком і журавлиною до сніданку