На головну

Десерт з рису, рікотти і полуниці

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: "Вулкан" з вершкового рису, малинового пюре і гіркого шоколаду

Як приготувати

1. Відварити рис, відповідно до інструкції на упаковці. Остудити.

2. У блендер кладемо рикотту, рис підлогу пакетика, цукрову пудру і ванільний цукор. Подрібнити в кашку.

3. Шоколад розтопити в мікрохвильовці, або будь-яким іншим, зручним для Вас способом.

4. Дві полуниці нарізати дрібними кубиками.

5. На дно келихів кладемо розтоплений шоколад, потім 1 ч. Л. рису з рікоттою, далі полуницю нарізану кубиками і знову шар рису і рікотти. Зверху прикрасити цілими полуничками.

6. Перед подачею охолодити в холодильнику, хвилин 30. Смачного і гарного настрою !!!

Інгредієнти

 - Полуниця - 4 шт

 - Рис ТМ Містраль Басматі - 1 пак

 - Шоколад молочний з горіхами - 20 г

 - Рикотта - 1 ст. л. (з гіркою)

 - Цукрова пудра - 1 ст. л.

 - Ванільний цукор - 1 пак

 

Інші рецепти

Тріска в дріжджовому пивному клярі з рисом
Стейк з яловичини і томатним чімічуррі
Рулька по-чеськи
Куряча ковбаса з овочами
Ліниве печеня в мікрохвильовці за 10 хвилин
Пататнік. Болгарський картопляний пиріг
Баклажани тушковані з кунжутом і маслом IDEAL в японському стилі
Салат зі шпинатом і лососем