Рис під соусом "Сацебелі"

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Смачний, розсипчастий рис під ароматним, смачним, в міру гострим соусом - що може бути смачніше !? Рис, він дуууже любить приправи!

Див. Кроки:

Інгредієнти

Рис білий "Басматі" від ТМ "Містраль" - 2 пакетика

Вода - 100мл

Томатна паста (густа) - 200г.

Орегано - за смаком (у мене 1 ч. Л.)

Кріп (у мене сухий) - 1 ст. л.

Кінза (у мене суха) - 1 ст. л.

Насіння кропу - за смаком (у мене 1 ч. Л.

Цукор - за смаком (залежить від смаку томатної пасти)

Сіль - за смаком (залежить від смаку томатної пасти)

Коріандр - за смаком (у мене 2 ч. Л.)

Часник - 2 зубчики

Гострий червоний перець - за смаком

Чорний перець мелений - за смаком

 

Інші рецепти

Гречано-м'ясний пиріг
Кускус з овочами і куркою
Пряний рис з цвітною капустою, зеленим горошком і помідорами
Шоколадне тістечко з полуницею і бальзамічним оцтом
Кранчі з трьома начинками
Салат з яблуками, беконом і домашнім сиром
Сметанний кекс з чорницею
Ароматизований кави своїми руками