Паніровані овочі з кальмаром

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Відварити рис у трохи підсоленій воді згідно інструкції на упаковці (15 хвилин);

Поки вариться рис:

Кальмара почистити і порізати тонкими смужками;

Додати цибулю - тонкими півкільцями;

Додати баклажан - тонкими смужками;

Додати перець болгарський - тонкими смужками;

Підсолити, поперчити, додати 0,5 ч. Л. масла - перемішати;

Додати сухарі - перемішати, вкачувавши все в сухарях;

Смажити на добре розігрітій сковороді на олії (помішуючи) - 2-3 хвилини;

Інгредієнти

Рис Басматі ТМ Містраль - 2 пак;

Кальмар - 1 шт;

Цибуля ріпчаста - 1 шт;

Баклажан - 0,5 шт;

Перець болгарський - 0,5 шт;

Перець чилі мелений - щіпка;

Перець духмяний мелений - щіпка;

Сіль за смаком;

Олія оливкова - 2 ст. л .;

Панірувальні сухарі - 3-4 ст. л .;

 

Інші рецепти

Овочевий, густий суп
Розарій дервіша (Машабет ель дервіш)
Картопляні деруни з беконом
Рулетики з лазаньї з рисом ,, снить і яйцем
Рис Індіка з м'ясним рулетом і томатним соусом
Сендвіч з куркою і редискою
Січеники з індичкою і яйцями
Idealное дружнє барбекю (запрошую всіх Idealних мандрівників і любителів посидіти біля мангала)