На головну

Рулетики з рисового паперу з пряним салатом з фунчеза з креветками по-тайськи

Кухня: Тайська

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Середній

Як приготувати

Ця страва зажадає трохи вправності, так як рисовий папір після зустрічі з гарячою водою стає не надто керованої ... але воно того варте, виходить дуже здорово, різниця текстур начинки і оболонки, гострота, солодкість - дуже приємний, гармонійний смак.

Інгредієнти

Рисовий папір - 1 упак.

фунчеза - 0,5 упак.

креветки очищені - 150 грам

приправа для тайського вока з часником і меленими листям окупанта

оливкова олія Ідеал - 4 ст. л.

огірок - 1 шт.

морква - 1 шт.

втечу молодого часнику - 1 шт.

пучок кінзи - 1 шт.

червоний гострий перець, паприка - за смаком.

рибний соус - 4 ст. л.

гостро-солодкий тайський соус - за смаком при подачі.

 

Інші рецепти

Свинячі рулетики на шпажках з овочево-мандаринової сальсою
Філе лосося у вершковому соусі з каперсами
Млинці з пріпёком із зеленого лука з тунцем і рисом Індіка GOLD від Містраль
Крокодил - на - Грилі
Кальмаровий салат з імбиром
Ірландські млинчики
Болгарські Кіфл
Оселедець балтійська запечена з картоплею і яйцем по-естонськи