Ананаси в пряної карамелі з кунжутом.

Кухня: Тайська

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Ананаси в карамелі і Тапіока

Як приготувати

Ананаси дістаємо з сиропу, ріжемо на частини.

На сковорідку наливаємо наше ідеального оливкова олія 3 ст. л., добре розігріваємо.

Ананасові часточки паніруємо в крохмалі і смажимо до золотистої скоринки.

Далі часточки викласти на серветку, щоб прибрати надлишки масла.

У невеликій сковорідці розігріти 2 ст. л. Ідеально масла, всипати цукор і нагрівати на слабкому вогні до розчинення.

Всипати в карамель корицю і кунжут і перемішати.

Смажені дольки ананаса вмочити в карамель і викласти на тарілку.

Остудити.

При подачі прикрасити базиліком і розмарином і присипати кунжутом.

Інгредієнти

170 г ананаса (у мене шайби в сиропі)

2 ст. л. крохмалю (краще кукурудзяного)

5 ст. л. оливкової олії IDEAL

щіпка меленої кориці

5 ст. л. цукру

1 ст. л. насіння кунжуту

маківки базиліка і розмаріна- для прикраси

 

Інші рецепти

Рис з грибами і свининою під сирною скоринкою
Свинячі рулетики на шпажках з овочево-мандаринової сальсою
М'який сир з печеною перцем і лимонним соусом по- французькою
Алу паратха - картопляні коржі ? ???
Шоколадне тістечко з полуницею і бальзамічним оцтом
Креветки запечені з маслом чилі
Канапе з оселедцем по-ірландськи
Сморчки з беконом у вершковому соусі від американського товариства любителів зморшків