Курочка + Берлін

Складність: Простий

Як приготувати

З курячих потрухів і шиї зварити бульйон.

Курку обробити на шматочки, натерти сіллю і обсмажити в олії оливковій IDEAL pure до красивої золотистої скоринки. Перекласти в тарілку.

У цю ж сковороду додати борошно, обсмажити. Розвести бульйоном. Поварити. Додати в соус гірчицю, оцет, вершки, сіль і цукор. Прокип'ятити.

Взяти невелику кількість соусу і розвести в ньому жовтки. Додати тонкою цівкою, помішуючи, в основну масу.

Поставити соус на дуже маленький вогонь і помішувати, поки не загусне.

На останньому етапі покласти в соус смажену курочку і прокип'ятити на дуже слабкому вогні хвилин 20.

Смачного!

Інгредієнти

Курка - 1 шт

Олія маслинова IDEAL pure - 2 ст. ложки

Сіль за смаком

СОУС:

Гірчиця - 1 чайна ложка

Борошно - 1 чайна ложка

Курячий бульйон - 1 склянка

Вершки нежирні - 3/4 склянки

Цукор - щіпка

Сіль за смаком

Жовтки яєць - 2 шт

Оцет - 1 чайна ложка

 

Інші рецепти

Пиріг «Груші в кришталі»
ПАТАТАС бравас або Хоробрий картопля
Суп з пшоном кульками і снить
М'який сир з печеною перцем і лимонним соусом по- французькою
Пряний рис з цвітною капустою, зеленим горошком і помідорами
Гречка з курячими сердечками і маслятами в сметанному соусі
Кабачкова запіканка з зеленню і куркою
Вершкові яйця з овочами в мікрохвильовці за 4 хвилини