"Омари на грилі"

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Беремо великих живих омарів і акуратно спостерігаючи за клешнями висмикує середній хвостовий плавець, витягаючи кишку!

Відразу-ж опускаємо омарів в киплячу підсоленій воду і варимо 35 - 40 хвилин (час варіння визначається від ваги омара)!

Змішуємо: Оливкова олія, кінзу рубленную, дрібно порізаний часник, паніровачние сухарі, чорний перець, сік лимона!

Дістаємо з каструлі варені омарів, даємо не багато охолонути, за-тем відриваємо клешні і розрізаємо на дві частини!

Розпалюємо гриль і даємо прогрітися, чистимо решітку гриля щіткою і протираємо серветкою з оливковою олією!

Ложкою розкладаємо на омари заздалегідь приготовлену начинку, і кладемо омари на решітку прогрітого гриля!

Готуємо омари на грилі при середній температурі 7 - 8 хвилин, за-тем відразу знімаємо з решітки гриля!

Негайно подаємо омарів на стіл, все їмо! ! !

Інгредієнти

2 Великих омара 5кг.!

Оливкова олія 4ст. л.!

Кінза рубана 4ст. л.!

Часник 4 зубки!

Паніровачние сухарі 4ст. л.!

Чорний перець 1 / 2ч. л.!

Сік лимона 4ст. л.!

Сіль за смаком!

 

Інші рецепти

Лінивий гарячий шоколад в СВЧ
Базовий томатний соус для пасти
Салат з соусом Песто
Печінковий торт Квіткова галявина
Салат Ситний
Проста запечена курка, але повна секретів
Французький маковий тост з медом за 1,5 хвилини
Сендвіч з куркою і редискою