На головну

Салат з куркою і грушею.

Час приготування: 15 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Ріжемо листочки капусти тонко, наливаємо сік лимона в неї, солимо трохи і м'ялкою б'ємо або руками мнём, щоб вона дала сік .. Можна сік лимона замінити оцтом винним-за смаком. Грушу ріжемо кубиком або натираємо на тертці. Курка у мене вже була відварена. Ріжемо курячу м'якоть на шматочки або рвемо на волокна. Наливаємо масла. Масла можна налити і трохи більше-за смаком. Все перемішуємо, пробуємо на сіль. Викладаємо в тарілки і перчимо до смаку і вашим буженинам.

Інгредієнти

капуста білокачанна (новий урожай) -1/4 маленького вилка

груша-1 шт

курка відварна (м'якоть) - ~ 100г

лимонний сік-1 ч л (можна оцет винний)

олія оливкова ITLV-1 ст л

сіль за смаком

перець чорний, свіжо-мелений-за смаком

 

Інші рецепти

Запечені пюре з котлетами, перцем і оливками
Курячі стегенця гриль замариновані в ківі під моцарелою
Торт Крем а'ля Крем
Котлети з змішаного фаршу з зеленою цибулею і гречкою
Тріска в дріжджовому пивному клярі з рисом
Гуакамоле з квасолею
Куряча ковбаса з овочами
Шашлик з ніжною печінки з цибулею і фенхелем