"Їжачки під сонцем" паштет з курячої печінки з начинкою з маслин і рікотти

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 5

Складність: Середній

Як приготувати

1. Курячу печінку на ніч замочити в молоці

2. Вранці запекти в духовці 15 хв при 180 гр

3. На м'ясорубці перемолоти готову печінку і додати оливкове масло.

4. Зробити начинку: маслини дрібно порізати і додати рикотту і дрібно нарізаний кріп.

5. У долоні зробити коржик з паштету, всередині зробити поглиблення і покласти туди начинку, а зверху закрити другим коржем, надавши форму їжачка. Для виготовлення "сонця" робимо круглий кулю.

6. Готовий їжачок обваляти в висівках і зробити глазики з маслин. Для виготовлення "сонця" обваляємо куля в куркумі, а промені зробимо з жовтого болгарського перцю.

7. Укладаємо їжачки і сонце схематично. Прикрашаємо блюдо фізалісом.

Інгредієнти

Куряча печінка-600 г

Маслини ITLV - 100 г

Рікотта -100 г

Оливкова олія ITLV -100 г

Кріп

Висівки

 

Інші рецепти

Риба під морквяної шубкою
Яйце до Великодня. Оформлення
Пиріг «Груші в кришталі»
Рис з грибами і свининою під сирною скоринкою
Гречано-м'ясний пиріг
Млинці з пріпёком із зеленого лука з тунцем і рисом Індіка GOLD від Містраль
Шоколадне тістечко з полуницею і бальзамічним оцтом
Закуска гостра, пікантна з овочів за 5 хвилин (із серії Гості на порозі)