Биточки крабові з кабачком і морквою.

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

М'ясо краба подрібнити у блендері або дрібно порвати руками. Кабачки потерти на крупній тертці, віджати зайву рідину. Моркву натерти на дрібній тертці або середньої. Маслини порізати на кухлика. Покласти яйце, соус, крохмаль, посолити. Всі інгредієнти змішати, добре вимісити, щоб вийшла однорідна маса. Взяла деко, змастила його оливковою олією. Сформувала биточки сирими руками і обваляти кожен у сухарях. Виклала на деко і відправила в розігріту духовку на 10 хвилин при т-200 С. Подала з рисом відварним, окропивши оливковою олією.

Інгредієнти

крабового м'яса (палички) -100 г

маслини ITLV- 2 cт л

невеликої молодий кабачок-1/2 частина

невелика морква-1/2 частина

яйце-1 шт

кілька гілочок кропу, петрушки, зеленої цибулі

крохмалю-1 ст л

солодкого соусу чілі-1 ч л

сіль, перець-за смаком

для подачі:

Рис відварний

чері

маслини ITLV

олія оливкова ITLV

зелений лук (пір'ячко)

 

Інші рецепти

Їжачки під сонцем паштет з курячої печінки з начинкою з маслин і рікотти
Сінабон булочковий апгрейд. Оксик лови + бонус - натуральний рецепт для краси
Курочка + Берлін
Ананаси в пряної карамелі з кунжутом
Рис під соусом Сацебелі
Баклажани запечені з сиром фета
Шашлик $
Салат з лососем і гречкою