На головну

Ягідно-апельсинові маффіни з гречаними пластівцями

Час приготування: 35 хв.

Складність: Простий

Як приготувати

1. У кефір висипати гречані пластівці, дати настоятися 5 хвилин

2. Окремо перемішати борошно, корицю, сіль і розпушувач

3. Натерти цедру апельсина і вичавити сік

4. У мисці перемішати цедру з соком

5. Додати цукор

6. Рослинна олія, яйце

7. Все змішати

8. Потім всипати вівсяні пластівці з кефіром, борошняну суміш

9 Збити до однорідної маси

10. Покласти заморожені ягоди і обережно перемішати

11. Викласти тісто у форму, випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці

12. Глазур. Вершкове масло розтопіть на маленькому вогні.

13. Після охолодження додайте до маслу цукрову пудру і сметану.

14. Ретельно перемішати до отримання густої маси

15. Розділити на дві частини, в одну частину додати барвник. Білу глазур полити зверху маффинов а глазур з барвником намалюйте різні візерунки.

Інгредієнти

0,5 стакан Гречані пластівці Містраль

1,5 стакан борошно

1,5 стакан кефір

1 ч. Л розпушувач

0,5 ч. Л кориця мелена

0,5 ч. Л сіль

1 шт апельсин

0,5 стакан цукор коричневий невеликий Містраль

50 мл рослинна олія

1 шт яйце

1 стакан брусниця заморожена

1 стакан вишні без кісточок заморожена

 Глазур:

100 г вершкового масла

6 ст. л цукрова пудра

2 ст л сметани

барвник харчовий

 

Інші рецепти

Паста з червоним вином і оливками
Торт Мілана (друзі, запрошую з приводу !!!)
Паштет з нуту з яблуками та хлібцями з висівок
Закуска-салат «Грядка»
Гаспачо з моцарелою
Спагетті з тунцем, оливками і томатами черрі
Паска
Ванільні кошички з карамельним кремом