На головну

Капустяний салат.

Кухня: Російська

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Капусту дрібно нашаткувати, посипати сіллю і перцем за смаком

Пом'яти злегка руками, щоб капуста дала сік

2-3 зубчики часнику очистити, натерти на тертці, перемішати з капустою.

Заправити салат майонезом за смаком.

прикрасити зеленню

Інгредієнти

капуста пекінська

майонез салатний

сіль, перець, часник, рукола

 

Інші рецепти

Квасолевий салат в середземноморському стилі
Салат Екзотика
Буряково-шпинатна паста
Ароматний, Копчений Тунець
Салат Літо червоне
Апельсинові кекси з шоколадом під шоколадно-апельсинової глазур'ю
Морський відверто
Пісний пиріг Брауні