На головну

Котлети з брусницею від Микити

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Котлети Лапінський з брусницею від Анастасії

Як приготувати

Можна приготувати фарш самим, а можна, як я і Нікіта- покупної.

Батон замочуємо в молоці і пропускаємо через м'ясорубку разом з цибулею. Я ж завжди користуюся чашею блендера, але вона в цей раз у мене зламалася (в самий невідповідний момент), і я зробила так: намоклий батон збила разом з яйцями. А цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору з невеликою кількістю масла.

Змішуємо фарш, булочку, цибулю, спеції, брусницю і вимішуємо хвилин 5-7, я ще відбиваю.

Беремо долонею фарш, формуємо котлетку і обвалюють у панірувальних сухарях (борошні). Обсмажуємо на рослинному маслі по 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні до золотистої скоринки. Коли перевертаємо на другу сторону, то краще закрити кришкою. Я в це раз все запекла в духовці при 190С близько 20 хвилин.

Смачного.

Інгредієнти

Фарш м'ясний (змішаний) - 1 кг

булка- 400 гр

молоко -100 мл

цибулина- 1 шт

яйця- 2 шт

брусниця (свіжа або як у мене в с / с) - 3 ст. л.

сіль, перець, базилік (я ще взяла сушену бадилля моркви) - за смаком

панірувальні сухарі (або борошно) 3-4 ст. л.

 

Інші рецепти

Порційні млинці з сиром в найніжнішої заливці
Кремовий Суп з лангустина і Текілой
Фарфалле з креветками-темпура, томатами в соусі бальзамик і цибулевої запвавкой
Свинячі рулетики з баміей і пастою Фузилли
Салат Мадагаскар
Дав з сочевицею і овочами
Окрошка з малосольною фореллю, оливками і овочами на йогурті
Овочевий смузі