Щучі котлетки

Складність: не визначена

Варіанти: Котлети з щуки з пряними травами

Як приготувати

Я роблю котлети тільки з щуки, але можна спробувати і з іншої риби.

Рибне філе разом з сирим луком і попередньо замоченим у молоці або вершках і віджатим білим хлібом прокручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце, сіль, перець.

Все добре перемішуємо. З готового фаршу формуем круглі коржі, на середину кожної кладемо по шматочку вершкового масла, і звертаємо у вигляді котлет.

Готові котлетки обвалюють у борошні або паніровачних сухарях і смажимо на олії з двох боків до готовності.

Інгредієнти

На 1кг філе щуки треба приблизно 1/2 батона білого хліба, 1 середню цибулину, молоко або вершки, 1яйцо, сіль, перець, вершкове масло, олію, борошно або панірувальні сухарі.

 

Інші рецепти

Струдель з лівером
Салат Шопський
Жульєн
Потапці з помідорами
«Сирна Треуголка»
овсянні печиво
Апельсиновий торт-кекс з найніжнішим кремом
Салат печінковий