На головну

Торт "Хрусткий снікерсів із запеченими мюслями"

Кількість порцій: 8

Складність: Середній

Оригінальний рецепт: торт "Снікерс"

Як приготувати

Готуємо коржі:

- Масло вершкове (розм'якшене) збити з цукром Містраль, по одному ввести жовтки, збиваючи міксером. Додати просіяне з розпушувачем борошно.

- Замісити круте еластичне тісто, скачати в кулю. Поділити на 5 частин, накрити плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин

Готуємо безе:

Збити 4 білка з дрібкою солі до утворення перших бульбашок, порційно, не перестаючи збивати міксером, ввести цукор. Збивати до стійких піків.

- На пергаменті розкачати першу кульку тесту, надлишки обрізати. Зручно це робити за допомогою тарілки або дна від рознімної форми для випічки.

- На корж нанести п'яту частину збитих білків. Розподілити за допомогою спатули по всій поверхні. За допомогою ложки зробити піки.

- Випікати при 170 гр 15-20 хв. Таким чином випекти ще 4 коржа.

Готуємо крем:

Збити міксером вершкове масло і варену згущенку. Важливо, щоб обидва продукти були хорошої якості, тоді крем вийде чудовим - дуже повітряним.

Збірка:

- Корж з безе намазуємо кремом, посипаємо запеченими мюслями з яблуком (можна використовувати горіхи, повітряний рис).

- Верх торта і боки так само змастити кремом.

- Прикрасити збитими вершками.

Інгредієнти

 Для коржів:

Жовтки - 3 шт.

Цукор Містраль - 100 г

Масло вершкове - 150 гр

Розпушувач - 1 ч. Л.

Борошно - 300 г

 Для безе:

Білки - 4 шт.

Цукор Містраль - 1 склянка

 Для крему:

Масло вершкове - 200 г

Згущене (зварити або готова густа - хорошої якості) - 1,5 банки

 Для посипання коржів:

Запечені мюслі з яблуком - 200 г

 Для прикраси:

Збиті вершки

 

Інші рецепти

Кекси «Африканська ніч» із тамариндом
Імбирні кексики для Светочки (sweta1)
Спагеті з буряковим песто
Спагеті Borges з гарбузовим соусом
Салат з фарфалле, тунцем і пікантною заправкою
Млинці фаршировані м'ясом і кабачком з цибулею
Маковий кекс (смачно, швидко, просто!)
Пісний ягідний пиріг