Вечеря за 30 хвилин.

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Дивіться в покрокової інструкції.

Інгредієнти

Для яблучного пирога:

Тісто листкове-500 грам.

Яблуко-2 великих яблука.

Цукор корічневий- 3 столових ложки.

Кориця-0.5 чайної ложки.

Жовток - 1 шт.

Жменя замороженої вишні.

ФРИКАДЕЛЬКИ:

Фарш м'ясний-400 грам.

Лук ріпчаста-2 середніх цибулини.

Томати у власному соку - 0.5 склянки.

 склянка води.

Борошно рисове-2 столових ложки

Соус по-грузінскі- 4 столових ложки.

Масло растітельное- 4 столових ложки для смаження.

Перець чорний щіпка.

Естрагон-щіпка

Кмин-щіпка.

Сіль за смаком

Для гарніру:

Гречка-1.5 склянки

Ріпчасту цибулю - велика цибулина.

Олія рослинна -3 столові ложки

Окріп.

Сіль за смаком.

 

Інші рецепти

Гребінці з шафраном, овочами і м'ятним соусом
Кремовий суп з грибами, Беконом, гребінці і Черепашками
Пиріг з фруктовим пюре
Апельсиновий десерт 7 років-одна відповідь-на Коолінар
Суп за мотивами каурмошурбо з гострими тостами. (ФМ)
Омари з Сиром на грилі
Салат з пастою і рулетиками з шинки
Млинці скороспілками і оселедцева начинка для них