На головну

"Люля-кебаб" в картопляно-ананасової шубці

Складність: Простий

Як приготувати

М'ясо, цибулю і часник пропустити через м'ясорубку, додати соєвий соус і сіль.

Ретельно перемішати руками і відбити фарш. Для цього потрібно взяти фарш і різко кинути в чашку і так повторити кілька разів, для того, щоб фарш став більш однорідним.

Картоплю очистити, відварити до готовності з додаванням солі і охолодити. З кілець ананаса злити рідину. Картоплю і кільця ананаса пропустити через м'ясорубку.

Додати яєчний білок, соєвий соус і перемішати.

На дерев'яних шпажках з м'ясного фаршу сформувати «люля кебаб».

Змочити руки водою, покрити «люля кебаб» картопляно-ананасовим пюре і обваляти в панірувальних сухарях.

У сковороду налити 2 ст. л. рослинної олії і обсмажити «люля кебаб» з усіх боків.

Потім накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні протягом 10-12 хвилин.

Інгредієнти

Свинина - 350 гр.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Соєвий соус (в м'ясний фарш - 1 ст. Л .; в картопляно-ананасовим пюре - 1 ст. Л.) - 2 ст. л.

Картопля середній - 3 шт.

Ананас консервований (кільця) - 2 шт.

Яєчний білок - 1

Сіль за смаком)

Сухарі панірувальні -0,5 скл.

Рослинна олія - ??2 ст. л.

 

Інші рецепти

Тарт з лососем, гарбузом, шпинатом і моцарелою
Томатний суп з сиром дор-блю
Млинцевий террин
Террін з індички з фісташками і журавлиною
Салат овочевий «Райдужний»
Крем Суп для Придворних Дам і всякої челядь
Пшоняна каша з гарбузом на молоці в горщику (духовці)
Щука фарширована