На головну

Рис з рибою "Судак в римському стилі" за 35 хвилин

Час приготування: 35 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Рис відварити, протягом 35 хвилин, як зазначено на упаковці.

Займемося рибою. На знадобитися 2 філе судака. Посолити поперчити філе.

Начинка

Сир Фета порізати на кубики. Помідор помити, очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками тільки м'якоть. Оливки порізати кружальцями, часник видавити, додати оливкове масло і перемішати.

Підготуємо конвертики з пергаменту. Я зробила кульочки.

Розміщуємо філе в конвертик з пергаменту, на рибу начинку і гілочку базиліка. Загортаємо конвертики.

Деко застелити фольгою. Викладаємо конвертики з рибою на деко і відправляємо в духовку розігріту до 190 градусів на 30-35 хвилин.

Готовий рис перемішуємо з розтопленим вершковим маслом і викладаємо на тарілку у вигляді кульки.

Готову рибу викладаємо на тарілку до рису і прикрашаємо свіжою гілочкою базиліка.

Дуже смачно!!!! Рекомендую!

Інгредієнти

Рис Містраль- Індіка Brown коричневий дліннозерний- 2 пакетика

Вершкове масло -40 гр

Риба Судак- 2 філе-700 гр.

Сир Фета-100 гр.

Помідор-1 шт

Оливки зелені-10 шт.

Часник-1 зуб.

Оливкова олія-40 гр

Базилік-1 пучок

 

Інші рецепти

Сирне морозиво з пепіно
Картопляні пиріжки з горбушей
Пшоно з овочами в марокканському стилі за 25 хвилин
Тюфтельки Сирний вибух
Курочка з сухофруктами в горщиках
Тісто на пиві (Листково-пісочне)
Риба фарширована смаженими грибами і копченою грудинкою з гірчичним соусом
Крабові клешні - закуска з крабових паличок