На головну

Суп за мотивами Харчо

Час приготування: 120 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Суп харчо (спрощений варіант)

Як приготувати

М'ясо вимити й обсушити, нарізати на шматочки.

Обсмажити в сковороді на рослинному маслі.

Потім викласти в каструлю і залити 2-ма літрами води, варити під кришкою.

Овочі вимити і очистити.

Порізати дрібно цибулю, часник, перець і помідори.

У тій сковороді, де обсмажували м'ясо, обсмажити цибулю з часником до прозорості цибулі.

Додати томат пасту, розмішати і просмажити близько 3 хвилин.

Потім додати перець і помідори, спасерувати близько п'яти хвилин.

Рис промити до прозорості води.

Потовкти у ступці приправу.

Як звариться м'ясо, додати в каструлю рис, варити 10 хвилин.

Потім додати спассерованние овочі, приправу, сіль.

Варити ще п'ять хвилин.

Петрушку вимити, дрібно порубати, всипати в каструлю і вимкнути плиту.

Каструлю накрити кришкою і дати трохи настоятися.

Смачного!

Інгредієнти

Телятина-400гр.

Рис пропарений-200гр.

Помідори-2шт.

Цибуля ріпчаста-2шт.

Перець солодкий-1шт.

Часник-3 зубки

Томатна паста-2ст. л.

Рослинна олія-1ст. л.

Петрушка-30гр.

Вода-2 літра

Сіль за смаком

Приправа "Кавказький шашлик" -1ч. л.

(Уцхо-сунелі, перець червоний пекучий, коріандр, кінза,

часник, паприка)

 

Інші рецепти

Салат Битий, битий огірок
Салат зі шпинату з грейпфрутом
Салат «Нептун»
Яблучні пампушки
Холодна молочна каша з семоліни
пісочний торт-привіт з дитинства (рецепт без яєць)
Арішту-халва
Пшоняні експрес кекси з вишнею в мікрохвильовій печі