Суп харчо (спрощений варіант)

Час приготування: 60 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: Простий

Варіанти: Суп за мотивами Харчо

Як приготувати

У мене троє чоловіків і супи варю через день.

Для різноманітності іноді й остренький суп харчо варю ...

Звичайно, це не справжній, класичний, а так би мовити наш домашній варіант. Більш гострий і пряний-це на любителя!

Спочатку шматок свинини обсмажити (без масла!) В каструлі з товстим дном, в якій потім будемо варити суп. Обсмажимо з двох сторін.

Доливаємо води і варимо бульйон, посоливши за смаком. Знімаємо піну.

Через півгодини всипаємо промитий рис і варимо, помішуючи.

В цей час готуємо зажарку: в маслі обсмажуємо нарізану цибулю.

Коли він зазолотиться, додамо помідор кубиками (перед цим його обшпарити, надрізати хрест на хрест, потім зняти шкірку).

Туди ж відправити подрібнений часник. Злегка прогріти.

Збити блендером в пасту, додати ложечку домашньої (або покупної) аджики. Все відправити в суп. У кого немає аджики, можна взяти перець чилі і солодкий перець і додати.

Додати хмелі-сунелі, лавровий лист і сушений базилік.

Коли рис буде готовий, вимикаємо і даємо настоятися під кришкою.

Свинину витягнути, відокремити м'ясо від кісточки, нарізати на шматочки і відправити назад в суп. Розлити харчо по тарілках.

При подачі посипати зеленню і додати сметани за буженинам.

Ароматний остренький супчик для осінньої пори готовий)))

Інгредієнти

Свинина на кісточці-400 р

Рис сухий-125 р

Лавровий лист-2 шт.

Хмелі-сунелі-1 ч. Л.

Базилік сухий-2 ч. Л.

Вода-2,5 л.

для засмажкою:

Помідор-1 шт.

Балон-1 шт.

Часник-3 зубчики.

Аджика-1 ч. Л.

Сіль за смаком.

Рослинна олія для смаження.

 

Інші рецепти

Морська форель смажена // Під сметанним соусом і в'яленими томатами
Мариновані виноградне листя
Авокадо-песто
Банья каудо (bagna cauda) - пьемонтського чесночнo-анчоусному соус
Креветки з ковбаскою і Грибами
Тертий пиріг з сиром
Книші з гречаною кашею, курячим філе, грибами і песто + бонус
Крем з авокадо з креветками і сьомгою в житніх тарталетках