На головну

Хліб "Заливний"

Час приготування: 180 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: Середній

Як приготувати

Беремо глибоку чашку або тазик.

Кладемо дріжджі, наливаємо теплу воду, додаємо сіль. Розмішуємо, до розчинення дріжджів.

Додаємо борошно. Тісто має вийде не густе, а сильно липнуче до рук.

Даємо тісту піднятися. Як піднялося, опускаємо і даємо піднятися знову. І так ще 2 рази.

Добре змащуємо форму соняшниковою олією і викладаємо тісто туди. Форми для хліба у нас немає, тому ми взяли форму з високими бортиками.

Даємо тісту піднятися вже у формі.

Розігріваємо духовку до 250 С. (тут залежить від можливостей вашої духовки. Я ж не знаю яка у вас духовка ... Може, у вас випічка при 250 С, згоряє. Тому, температуру регулюйте самі.)

Ставимо форму з піднявся тестом в духовку, на 30 - 40 хвилин.

Духовку не можна відкривати до того моменту, поки верхівка хліба не підсохне. Інакше, хліб "впаде".

Готовність перевіряємо сірником.

Інгредієнти

Дріжджі пресовані - 30 грам

Вода (тепла) - 500 мл

Сіль - 1 ч. Ложка

Борошно - 450 гр

 

Інші рецепти

За мотивами Сальморехо
Полунична брускетта
Свіжий Тунець з Авокадо
Брачола по-Неополітанском
Паштет з курячої печінки
Джем з глоду
Пиріг з маком і карамеллю
Йогуртові тістечка