На головну

Кавуновий смузі

Час приготування: 5 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

Кавун очищаємо від шкірки і насіння.

Нарізаємо разом з бананом на шматочки.

Розміщуємо в чашу для блендера.

Заливаємо питним йогуртом або кефіром.

Додамо ягід.

Збиваємо блендером і відразу розливаємо по келихах.

Приємний густий, ситний, завдяки банану, напій готовий)))

Підійде на сніданок влітку або на полуденок.

Можна взяти на пікнік)))

Інгредієнти

Йогурт полуничний-300 мл.

Банан-1 шт.

Кавун-кілька скибочок.

Журавлина в'ялена-жменю.

Так як кавун дає сік, рідина збільшилася і вистачило на 2 порції.

Замість журавлини підійдуть будь-які ягоди з дачі.

У спеку можна додати лід!

 

Інші рецепти

Котлети в жировій сітці
Яйця пашот зі шпинатом і томатами до сніданку
Тропічний булгур
Томатно-полуничне морозиво НЕ залишиться не грама
Полянаіз яєць і сосисок + трохи пюре
Томатний соус з куркою
Свіжий Тунець з Авокадо
Помідори в'ялені з базиліком