На головну

Яєчний рулет

Кухня: Японська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Середній

Як приготувати

Рецепт вимагає вправності, та в мене вийшло з першого разу!

Головне-взяти непрігораемую сковороду з невеликим діаметром.

Збиваємо яйця з соєвим соусом. Солити не потрібно.

Замість рисового я капнула бальзамічний оцет.

Виливаємо частина маси на розігріту сковороду.

Коли схопиться знизу, піддягаємо по всій довжині лопаткою в рулет.

Коли звернемо до кінця, знову виливаємо частина маси.

Тепер починаємо крутити з рулету по всій довжині млинчика.

Знову виливаємо омлетную масу і крутимо в рулет.

Повторюємо поки не закінчиться "тісто", у мене 4 Блінков вийшло.

Прожарюємо до бажаної рум'яності і обережно виймаємо.

Розрізаємо на роли і подаємо з остреньким соусом.

Спробуйте і Ви відкриєте новий смак знайомого з дитинства омлету)))

Інгредієнти

3 яйця.

1 ст. л. соєвого оцту.

1 ч. Л. рисового оцту.

Олія для смаження.

Соус при подачі.

 

Інші рецепти

Салат з манго і спаржею
Американський морквяний соус
Яйця пашот зі шпинатом і томатами до сніданку
Куряча грудка з картоплею в вершковою заливці
Перець фарширований в томатно-сметанному соусі
Хліб Заливний
Полунична брускетта
Гребінці на пюре із зеленого горошку // Бабусі Ксюші присвячую