На головну

Паштет з курячої грудки (на сніданок)

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 7

Складність: Простий

Як приготувати

1. Варимо куряче філе, морква, і 4 цибулини (маленьких) 20-30 хвилин до готовності.

2. У чашу блендера кладемо філе, морква, цибулини і волоські горіхи. Перемелюємо.

3. Цибулю дрібно нарізаємо і смажимо на олії до золотистої скоринки. Кладемо в блендер і перемелює всі разом.

Солимо, перчимо, за буженинам додаємо мускатний горіх.

4. Растапливаем вершкове масло і додаємо до паштету.

5. Даємо охолонути. "Намазуємо" паштет на скибочки батона або хліба і подаємо з чаєм на сніданок.

Смачного!

Інгредієнти

Куряче філе - 500г,

Лук червоний ріпчаста-6 шт (маленьких) або 3 середніх,

1 морква,

Трохи волоських горіхів (4-5 шт),

Олія соняшникова-50 мл,

Масло вершкове-150 г,

Сіль, перець, мускатний горіх-за смаком,

Кілька скибочок батона або хліба.

 

Інші рецепти

Банана-спліт з йогуртом і смородиною
Салат з манго і спаржею
Котлети в жировій сітці
Тришаровий сирний десерт
Овочеве рагу з кабачків з капустою, морквою і томатним соусом
Тартинки з рисовим пудингом і апельсинами
За мотивами Сальморехо
Легка шарлотка з нектаринами. Для Оленки-kakoshа