На головну

Японський полуничний торт

Кухня: Японська

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 3

Складність: Середній

Як приготувати

Розігріти духовку до 175 ° С. Форма 20 х 12 х 5 см застелити пергаментним папером.

 Збиваємо міксером на маленькій швидкості глюкозу, яйця і цукор поступово збільшуємо швидкість міксера, маса повинна збільшитися в два рази.

 Просіяти борошно і додавати в яєчну суміш в три етапи, далі додайте сіль. Обережно перемішайте віночком після кожного додавання борошна.

 Зверху на тісто полити екстрактом ванілі і масла. Лопаточкою акуратно перемішайте. Постукайте мискою об стіл, щоб вийшли бульбашки.

Вилийте тісто в прямокутну форму.

 Помістіть деко з тестом в нижній частині духовки. Помістіть порожній деко у верхній частині духовки. Це робиться для того, щоб корж був ідеально рівним.

Випікати 15-20 хвилин. Видалити верхній деко. Продовжити випікати ще 10-15 хвилин.

Витягнути бісквіт з духовки і дати охолонути близько 10 хвилин.

Дістаньте бісквіт і помістіть на решітку до повного охолодження.

При бажанні бісквіт, можна просочити сиропом.

 Збийте вершки з цукром, додайте ванільний екстракт. Ретельно перемішайте.

Розріжте бісквіт горизонтально на 2 рівні половини.

Намажте кремом 1/3 частиною.

Полуницю наріжте, як на фото. І розмістіть по периметру торта, як на знімку. Зверху змастіть кремом. Покладіть другий корж і нанесіть залишився крем.

 Помістіть пиріг в холодильник на 10-15 хвилин.

Шпателем вирівняйте верхній шар крему до гладкості крему.

Зубчастим ножем обріжте краю тора, витираючи ніж після кожного зрізу. Зверху викладіть полуницю розрізану навпіл.

Інгредієнти

Бісквіт

10 г глюкози

3 яйця

60 г коричневого цукру Містраль

60 г борошна

дрібка солі

Екстракт ванільний 1 чайна ложка

45 г кукурудзяної олії

Крем

200 г свіжих молочних вершків,? 35% жиру,

холодних.

цукор 1 ст. ложка

1/3 чайної ложки ванільного екстракту

Полуниця-200-300гр.

 

Інші рецепти

Спагетті з куркою, зеленим горошком і італійськими травами
Фаршировані помідори
Закускаіз баклажана з сиром в листковому тісті
Шашлик з часниково - горіховим соусом
Цукуне (японські тефтелі на шпазі)
Хрусткий манний пудинг з ягодами
Торт з вишнею з мультіскороваркі
Павлова з кремом з семоліни