На головну

Татакі з яловичини

Кухня: Японська

Час приготування: 50 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Для соусу імбир і часник дрібно нарізати.

У невеликій сотейник влити соєвий соус, масло, додати імбир і часник. Нагрівати майже до кипіння. Накрити кришкою, зняти з вогню і остудити до кімнатної температури.

М'ясо викласти в глибоку миску, залити соєвим соусом і залишити на 30 хв.

Цибулю нарізати тонкими півкільцями, дайкон тонкою соломкою, зелену цибулю - навскіс на шматочки.

Дуже добре розігріти сковорідку-гриль і на сильному вогні швидко обсмажити м'ясо з усіх боків. Залишити м'ясо в спокої хвилин на 10.

Нарізати м'ясо поперек волокон тонкими скибочками.

У центр великої тарілки викласти ріпчасту цибулю, зверху дайкон. Навколо розкласти пелюстки м'яса, полити процідженим соусом і посипати зеленою цибулею.

СМАЧНОГО!!!

Інгредієнти

600 г яловичої вирізки

100 мл соєвого соусу «BLUE DRAGON»

? салатної цибулини

200 г дайкона

1-2 стебла зеленої цибулі

Соус:

100 мл соєвого соусу «BLUE DRAGON»

20 г свіжого імбиру

3 зубчики часнику

1,5 ч л тростинного цукру

1 ч л кунжутного масла

 

Інші рецепти

Маки Студентські роки
Вегетаріанські суші для Зайчика «Нам немає перешкод!»
Домашній хліб з розмарином
Закуска з баклажанів з волоськими горіхами
Рисовий салат з огірками і солодкою кукурудзою
Тріска в листковому тісті
Барабулька в рисової скоринці
Куряче філе в паніровці