На головну

Нетрадиційний "люля-кебаб" в листковому тісті з сюрпризом всередині

Складність: Простий

Варіанти: «Кебаб» на шампурах в тесті.

Як приготувати

Чорнослив промити, залити гарячою водою, залишити на 15 хвилин, потім злити воду. Куряче філе і м'якоть яловичини пропустити через м'ясорубку по 2 рази, цибулю пропустити через м'ясорубку 1 раз і злити сік.

Два види фаршу і цибулю з'єднати в глибокій чашці, додати паприку, коріандр і сіль.

Ретельно перемішати руками. А тепер потрібно відбити фарш. Беремо фарш і знову кидаємо в чашку і так робимо кілька разів, щоб фарш став більш однорідним і клейким.

Дерев'яні шпажки покласти у воду на кілька хвилин. Далі на дерев'яні шпажки нанизуємо по 3 чорносливу.

А на чорнослив формуємо "люля - кебаб" з підготовленого фаршу.

Розморожуємо листкове тісто і нарізаємо на смужки. На кожен "люля - кебаб" знадобиться 2 смужки тесту, а так як вийшло 6 "люля - кебаб", тісто ділимо на 12 смужок.

Беремо по 2 полосочки тесту і розгортаємо їх у довжину.

Загортаємо "люля - кебаб" в тісто.

Деко потрібно змастити олією, викласти "люля кебаб" в тесті.

Запікати при температурі 160 -170 градусів 40 - 45 хвилин, головне щоб м'ясо пропеклося, а листкове тісто не підгоріло, але якщо тісто вже запеклось завчасно, то "люля - кебаб" потрібно накрити фольгою.

Інгредієнти

Яловичина (м'якоть) - 400 гр.

Куряче філе - 400 гр.

Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт.

Солодка паприка - 0,5 - 1 ч. Л.

Коріандр мелений - за смаком

Сіль за смаком

Чорнослив - 100 гр.

Листкове тісто (кожне) - 220 гр.

Рослинна олія.

 

Інші рецепти

Молода картопля з салом, часником і кропом
Ніжні рульку ДЛЯ ШЕФА (в рукаві) -РЕЦЕПТ
Швидкий буряковий квас
Шакарлама з мигдалем
Куряча печінка запечена в норі
Кекс на сироватці і сметані
смажена теляча печінка з картоплею
Сирно-сосисочні запеканочку