На головну

 "М'ясні саше"

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Середній

Як приготувати

Картоплю відварити в підсоленій воді, воду злити і потовкти. Гриби з цибулею дрібно порізати і обсмажити, посолити, поперчити. М'ясо злегка приморозити в морозилці і тонко порізати як на відбивні. Добре відбити, посолити і поперчити. З картопляного пюре сформувати коржики і в середину кожної покласти начинку з грибів. Cкатать в кульку. Загорнути кулька в відбивну, щоб не було просвітів. Щільною ниткою перев'язати хрест на хрест. Викласти на деко або в посуд для запікання. Приготувати соус: для цього змішати кетчуп з гірчицею і майонезом (сметаною). Полити м'ясні кульочки отриманим соусом і розкласти гілочки розмарину. Поставити в розігріту до 180 ° C градусів духовку і запікати до готовності м'яса. Викласти на тарілку і прикрасити.

Інгредієнти

Вирізка свиняча - 0,5 кг

Картопля середній - 4-5 шт

Цибуля - 1 шт

Гриби свіжі або заморожені - 300 г

Майонез (сметана) - 1 ст. л.

Кетчуп - 4 ст. л.

Гірчиця - 1 ст. л

Вода - 0, 5 ст

Сіль і перець за смаком

Гілочки розмарину

Про рецепті

Для Дмитра Нагієва)

 

Інші рецепти

Картопля по-селянськи
Ой, Краб з Яйцями
Салат в банку. Ідея для пікніка
Lumachelle Orvietane (закуска для пікніка)
Кубанські сирники
СМУЗІ томатно-сельдерюшний (для шеф-кухаря Claude Monet)
Суп-пюре зі щавлем і шпинатом
Strawberry shortcakes або американський привіт любителям полуниці