Котлеткі- МАШлеткі по - домашньому.

Час приготування: 25 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Квасолевий гамбургер.

Як приготувати

1. У фарш додати дрібно нарізану цибулю, варений маш, сіль, прянощі і яйце. Добре вимісити фарш, скачати биточки круглі середнього розміру, щільно обваляти їх у рисовому борошні і обсмажити в розігрітій олії до рум'яної скоринки з усіх боків.

2. Перекласти котлетки в форму, на сковороду висипати мелкошінкованний цибулю, дати йому злегка підсмажитися.

3. Помідори нарізати кубиком, за буженинам можна прибрати шкурку, додати до цибулі і тушкувати помішуючи, хвилини 3.

4. Викласти маш, розмішати, підлити 60-70 мл окропу і тушкувати під кришкою хвилин 5, помішуючи, до повного розм'якшення помідор. Посолити, додати сметану, добре розмішати, дати закипіти і зняти з вогню.

5. Залити котлетки соусом і запекти в духовці до рум'янцю верхнього шару-хвилин 10.

Інгредієнти

1. Фарш баранячий-600 г

2. Маш від Містраль відвареної-стакан-250 мл

3. Лук-половина середньої цибулини

4. Яйце-1 шт

5. Сіль

6. Перець чорний мелений

7. М'ята

8. Чебрець

9. Борошно рисове на паніровці

10. Масло рослинне-3 ст. ложки

Для соусу:

11. Лук-половина

12. Маш відвареної-0,5 склянки

13. Помідори-2 шт

14. Сметана-100 г

 

Інші рецепти

Teriyaki Chicken Sushi
Телятина з овочами
сирна запіканка на вівсяної основі
Нігірі-суші з кількою
Булочки-равлики з начинкою з сирного сиру
Роли Філадельфія Шик
Оладки з яловичої печінки
Оладки з шинкою Закусочні