Міні-пасочки "Амаретто"

Час приготування: 45 хв.

Кількість порцій: 8

Складність: Середній

Як приготувати

У глибокій тарілці або невеликій каструльці змішати сир і розпушувач. Обсяг тари повинен бути в два рази більше обсягу сиру, т. К., Сир почне збільшуватися в об'ємі. !!

Промити родзинки і обсушити на паперовому рушнику.

Вершкове масло збити з ванільним цукром. Додати цукор, дрібку солі і продовжувати збивати до пишної маси. Додати збільшився в обсязі сир і перемішати.

Влити 3 ст. л. коньяку і 10 крапель ароматизатора мигдаль. Додати родзинки і добре перемішати.

Всипати 350 р борошна і замісити сирне тісто. Випікати бажано в силіконових стаканчиках, заповнюючи їх тестом на половину, при 180 гр. 30-35 хвилин. Якщо немає силіконових, можна в невеликих скляних стаканах, попередньо вистелив дно і боки пергаментом. Змащувати маслом не потрібно.

Готові пасочки остудити. Зробити помадку з 1 ст. л. коньяку і цукрової пудри. У коньяк по немногу додаємо цукрову пудру, добре вимішуємо до стани не дуже густий помадки. Обмащуємо пасочки і прикрашаємо.

Інгредієнти

Сир сметанообразний - 250 р (я брала 0% жирності)

Масло вершкове -150 р

Цукор - 200г.

Борошно - 350 г.

Сіль - трісок.

Ванільний цукор від ТМ "НAAS" - 1 пак.

Розпушувач тіста від ТМ "НAAS" - 2 пак.

Ізюм - 200г.

Коньяк - 4 ст. л.

Ароматизатор мигдаль - 10 крапель

Цукрова пудра від ТМ "НAAS" - на око

Цукрові прикраси

 

Інші рецепти

Кокосове шоколадне шаблі
КусКусная закуска з виноградом або Закусь шматки
Копченості - свиняча грудинка і курячі шпажки з кукурудзою - все на пікнік
Картопляний кебаб
Слойки з кремом
Lumachelle Orvietane (закуска для пікніка)
Кекс Варшавський
Картопля (запечений у солі) під сирним соусом