На головну

Холодний томатно-квасолевий суп зі шпинатом і м'ятою.

Складність: Простий

Як приготувати

1. Квасоля необхідно промити (квасоля «Чорний очей" Від ТМ «Містраль» не вимагає попереднього замочування.

2. Відварити способом зазначеним на упаковці (я варю злегка в підсоленій воді, так мені здається смачніше, зазвичай я варю квасоля в скороварці 20 хвилин). Помістити промиту квасолю з водою у співвідношенні 1: 5, довести до кипіння. Варити 10 хвилин на сильному вогні, потім до готовності 1,5 -2 години до готовності на слабкому вогні)

3. Воду, після варіння квасолі, злити.

4. Квасоля остудити залити томатним соком, видавити в кожну порцію 1 невеликий зубчик часнику, злегка посолити і поперчити за буженинам.

5. Суп перекласти в келих, зверху накрити суповий тарілочкою, і швидко добре притримуючи перевернути тарілку з келихом. Викласти м'яту і шпинат. Подавати до столу холодним.

Інгредієнти

На 4 порції потрібно:

100 грам квасолі «Чорний очей» від ТМ «Містраль»

4 невеликих зубчики часнику

Маленький пучок м'яти

Маленький пучок шпинату (у мене свій з городу, молоденький)

Сіль за смаком

Перець чорний за смаком

Томатний сік -1 літр.

 

Інші рецепти

Есік флейш або кисло-солодка яловичина по-єврейськи
Яблука в тісті
КУЛИЧ ВЕЛИКОДНІЙ НА збитих яйцях З ЗАВАРНИЙ ГЛАЗУРЬЮ
С Т Е Й К - в - Д У Х О В К Е
Рол з сьомгою, огірком і тобіко
Ароматний шашлик з курячих ніжок
Картопля з Хвостами
Швейцарський картопляний салат