На головну

Суп грибної з вушками

Кухня: Білоруська

Складність: не визначена

Як приготувати

Сушені гриби відварюють і з'єднують з рубаним луком. На грибному відварі готують пюреподібний борошняної суп, який

заправляють оцтом. З прісного крутого тіста ліплять вушка (Щось

зразок пельменів) з грибним фаршем; обсмажують їх на рослинній

маслі і кладуть при подачі в тарілку.

Інгредієнти

Для вушок: цибуля ріпчаста 20, гриби білі сушені 20, масло рослинне 15, борошно пшеничне 50, для супу: борошно пшеничне 10, оцет (3%) 8, сіль.

 

Інші рецепти

Фруктовий салат з ківі
Яєчня по-селянськи
Курча по-каїрських
Баурсак (Виріб з тесту)
Печеня Вараді де Франча (Коста Ріка)
Серетан шур (Щи із зелені)
Окіст в сухарях
Суп з сочевиці