Деруни

Кухня: Білоруська

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

Картоплю очистити і натерти на дрібній тертці. Зайву рідину злити. Посолити і добре перемішати.

Картопляну масу викладати на розігріту сковороду з рослинним маслом за допомогою ст. ложки (формуючи невеликі "оладки", товщиною близько 1 сантиметра).

Обсмажити деруни з обох боків до рум'яної скоринки і подати зі сметаною.

Смачного!

Інгредієнти

Картопля - 10 шт,

Олія (для смаження),

Соль.

 

Інші рецепти

Італійський шоколадний кекс
Хлібний бочонок з овочами
Торт «Сонячне коло друзів!» З вдячністю сайту. Заходьте скорее
Курка в сметані - ФМ Моя ілюстрація до цікавого рецептом
Кокосове шоколадне шаблі
Томатний суп з куркою і кіноа
Картопляний кебаб
Круасан