Гарбузовий суп-пюре

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 4

Складність: Простий

Як приготувати

-Гріби Нарізати на невеликі шматочки і обсмажити на оливковій олії до готовності, посолити, поперчити

-Тикву Нарізати кубиками

-Лук Нарізати кубиками, часник подрібнити і обсмажити на оливковій олії до прозорості (близько 7 хв).

-К Цибулі з часником додати кубики гарбуза, злегка обсмажити (близько 5 хв), влити окріп, який повинен покривати всі шматочки гарбуза, довести до кипіння і варити до м'якості гарбуза (10-15хв), посолити, поперчити, додати французькі трави

-Потім Подрібнити суп за допомогою погружного блендера, додати вершки. Подавати суп з грибами, фетою, сухариками, сметаною або петрушкою. Смачного! =)

Інгредієнти

 1 кг м'якоті гарбуза

-2 Головка ріпчастої цибулі

-4 Часточки часнику

-оливкова олія

-вода

-Сіль, перець, французькі трави

-200 Г грибів

-100 Г фети

-сухарікі, сметана або петрушка - за смаком (для подачі)

-100 Мл вершків

Про рецепті

Не завжди виходить поєднати смачне і корисне в одній страві. Винятком з правил є яскравий, апетитний, дуже ніжний по консистенції суп-пюре з гарбуза, який можна доповнити грибами, сиром фета і хрусткими сухариками або все тим, що ваш смак завгодно! =)
 

 

Інші рецепти

Салат з мідіями і овочами
Овочевий салат з горіховими фрикадельками
Тунець під Чорними кунжутного насіння
Хлібний бочонок з овочами
Суп з гречаною крупою, грибами і фрикадельками (фрикадельки з сюрпризом)
Міні-пасочки Амаретто
КусКусная закуска з виноградом або Закусь шматки
Запіканка з картоплі з фаршем в мультиварці