На головну

ШокоНутний торт

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Торт з нуту з каштановим кремом для всіх принцес кулінарів

Як приготувати

я відварюю нут відразу багато, частина відразу використовую, а частина заморожую, тому перед приготуванням мені було достатньо за 1:00 вийняти його з морозилки. Якщо ж у Вас немає таких запасів, то його необхідно попередньо замочити на ніч. і потім відварити за інструкцією на упаковці.

Нут з яйцями збиваємо в пюре.

Додаємо цукор і розпушувач і збиваємо ривками.

Шоколад розтоплюємо на водяній бані, вливаємо в нутовую масу і збиваємо до однорідності маси.

Викладаємо у форму (у мене діаметр 21 см)

Випікаємо при 180С близько 40 хвилин. (встромляючи сірник у середину торта, вона повинна виходити абсолютно суха)

Остужаем у формі 10-15 хвилин.

Виймаємо і посипаємо цукровою пудрою. (але його можна розрізати і промазати Вашим улюбленим кремом)

Приємного шокоНутного апетиту!

Інгредієнти

500 гр вже звареного нуту МІСТРАЛЬ

250 гр гіркого шоколаду

4 яйця

100 гр цукру

0,5 ч. Л. розпушувача

----------------------------

цукрова пудра і ягоди для прикраси

 

Інші рецепти

Княжий Соколічій
Вафлі вівсяно-пшеничні
Брокколі з соєвим соусом
Пиріг з вишнею і яблуками
Хлібний бочонок з овочами
Паска з родзинками
Пасха сметанна варена
Кошик з тіста