Квасолевий гамбургер.

Кількість порцій: 6

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Котлетки змішані ... або смішні? Курячо-квасолеві кульки-смешарики !!!!!!!!!!

Варіанти: Котлеткі- МАШлеткі по - домашньому.

Як приготувати

1. Квасоля Пінто замочити на пару годин і зварити до готовності, воду не солити. Ретельно злити відвар. Не варто його вилівать- він багатий мікроелементами і приємний на смак, тому можна її використовувати як основу для супу або соусу, а так само завести на ньому тісто.

2. остудженому квасоля змішати в блендері з фаршем, цибулею і часником, яйцем і вівсяними висівками. Посолити і приправити за смаком перцем і чабером. Ще раз прогнати блендером. Дати постояти хвилин 15.

3. Насипати паніровці з висівок, можна і сухарну. Мокрими руками сформувати кульки розміром згідно вашим булочкам. Фарш липкий і м'який, тому просто формуем кульки, а потім кладемо їх у паніровці і вже там розплющуємо в бургер, повторюючи операцію з двох сторін.

4. Розпалює сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажуємо котлетки до рум'яної скоринки, зменшуємо вогонь і під кришкою доводимо до готовності-хвилини 3.

5. Остужаем котлети і формуємо гамбургери згідно смакам ваших близьких.

Інгредієнти

1. Квасоля Пінто від Містраль відварна-1 склянку-250 мл

2. Фарш змішаний-150 г

3. Яйце-1 шт

4. Лук-половинка невеликої цибулини

5. Часник-пару зубків

6. Висівки вівсяні-1 ст. ложка з гіркою + на паніровці

7. Перець чорний

8. Чабер

9. Сіль

10. Олія для смаження

11. Набір для гамбургерів за смаком: булочка, салат, цибуля, помідор, корнішон, соус та інше

 

Інші рецепти

Чи не люля, що не кебаб
Гарбузовий суп-пюре
Пісна шоколадна коврижка
Деруни
Салат з крабів з грибами // ФМ Моя ілюстрація до цікавого рецептом
К О Л Б А С К І - с - З И Р О М
Міні-пасочки Амаретто
Кисіль з курагою і збитими вершками