Сирник по-львівськи

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Сирник "Львівські мотиви"

Як приготувати

Сир змішати в чаші блендера з цукром, яйцями, білком, сіллю, ваніліном, цедрою і куркумою. Додати манну крупу, добре перемішати.

Викласти сирну масу у форму, змащену маслом. Випікати при 180 * С близько 50 хвилин. Остудити.

Для глазурі молоко налити в маленьку каструльку, додати цукор і масло, розтопити. Всипати какао, перемішати, готувати на маленькому вогні, помішуючи, до однорідності.

Сирник покрити глазур'ю. Прибрати в холодильник на кілька годин або на ніч, він повинен настоятися.

На слудующій день нарізаємо і подаємо до чаю.

Смачного! ;)

Інгредієнти

600 г сиру

180 г цукру

3 яйця

1 яєчний білок

цедра 1 лимона

1 ст. л. манної крупи

0,5 ч. Л. куркуми

ванілін

дрібка солі

Для глазурі:

2 ст. л. цукру

2 ст. л. какао

3 ст. л. молока

1 ст. л. вершкового масла

 

Інші рецепти

Курка по-марокканські
Запіканка Равлик з млинців (в мультиварці)
Мафіни з кукурудзяним борошном Порічковий мікс
Крем-суп з білих грибів
Вітамінний салатик з овочів з кедровими горішками
Коврижка медова пісна для Олени 72
гарячі роли темпо
Запечений молода картопля