Салат шпротний з грибами і сухариками

Час приготування: 40 хв.

Кількість порцій: 2

Складність: Простий

Як приготувати

1. Відварюємо яйця.

 2. Цибулю режим півкільцями і обсмажуємо.

 3. Гриби режим і обсмажуємо окремо.

 4. Даємо охолонути.

 5. Шпроти розминаємо виделкою.

 6. Сухарики (якщо великі) пом'яти, я це роблю відразу (не розплющуючи упаковки).

 7. Салат робимо шарами: -2 яйця на крупній тертці -шпроти -лук обсмажений -майонез -сухарікі -майонез -гріби -2 білка на крупній тертці -майонез -2 жовтка на дрібній тертці

 8. Готовий салат ставимо на 2-3 години в холодильник, нехай просочиться

 Смачного!

Джерело статті: koko.by - Білоруська кулінарна мережу

Інгредієнти

4 відварних яйця

 банка шпротів

 сухарики

 банку грибів

 середня цибулина

 майонез

Про рецепті

http://koko.by/salads/10353.html
 

 

Інші рецепти

Хліб домашній з сиром і розмарином
Тортик Скоро весна
Фітнес-млинці з брусницею на меду
Крем-суп із зеленого гороху для принцеси на горошині
Біла квасоля з чебрецем і шавлією і бальзамической вишнею. (3 рецепта для гламурної принцеси)
Чорнично-квасолеві оладки з чорничним кремом для принцеси
Суп-пюре з фенхелем
Пісні оладки з колесо до воза