На головну

Салат з курячої грудки з грибами

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Куряча грудка з печерицями фрі

Як приготувати

Добрий день!

Поспішаю до вас знову з салатом,

стане в нагоді, думаю, свята вже скоро!

Перець запікаємо в духовці до "гарної засмаги",

знімаємо шкірку і нарізаємо локшиною.

Курячу грудку нарізаємо брусочками

і обсмажуємо на оливковій олії (1 ст. л.),

додавши сіль, перець і паприку за смаком,

Остуджуємо.

Ha тій же сковороді, додавши масло, що залишилося,

обсмажуємо порізані гриби, Остуджуємо.

У ємності змішуємо нарізані брусочками огірки

з курячою грудкою, грибами, кукурудзою і перцем,

приправляємо і додаємо зелень (у мене морожена),

заправляємо улюбленим соусом

(мені здається, (домашній) майонез-

самий підходящий тут соус),

перемішуємо і відправляємо в холод на годину,

салат готовий!

Смачного!!!

Інгредієнти

куряча грудка 300 гр.,

гриби-печериці 100 гр.,

перець червоний великий 1 шт.,

огірки мариновані 3-4 шт.,

кукурудза маринована 100-200 гр.,

олія оливкова 2 ст. л.,

паприка червона солодка 1-2 ст. л.,

сіль / перець за смаком,

зелень,

майонез.

 

Інші рецепти

Свиняче рагу з гарбузом, рисом і соєвим соусом Кіккоман
Яблучний пиріг на сирному тісті
Курячі стегенця під сирним соусом
Ліниве зимовий рагу в мультиварці
Шепардскій Різдвяний пиріг
Курчата корнішони по-прованськи
Верріни з лососем Його величність Кіккоман
Баклажани з салом на мангалі