Котлети гречані з бринзою. Тест Драйв.

Складність: Простий

Оригінальний рецепт: Нем'ясні котлети з м'ясним смаком

Як приготувати

1. У мене мультиварка Maxwell MW- 3802 PK. Перед першим використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією! Перед першим приготуванням промийте всі знімні деталі теплою водою з нейтральним миючим засобом, обсушити і зберіть мультиварку.

2. У мисці змішуємо гречку з цибулею, розкришений сир і порізану зелень. Картоплю почистити і натерти на дрібній тертці, додати до гречки, солимо, перчимо до смаку (врахуйте, що бринза вже солона!)

3. З отриманої маси, вологими руками, формуем котлетки, паніруємо їх у борошні.

4. Включаємо програму «Випічка», час приготування 1год, в чашу мультиварки вливаємо олію, додаємо зубчик часнику, розрізаний навпіл: по-перше він наситить масло ароматом, а по-друге: послужить індикатором, як тільки часник зарум'яниться - масло розігрілося.

5. Викладаємо котлети в чашу мультиварки, обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки, із закритою кришкою. Такі котлети можна подати на гарнір до м'ясних або рибних страв, до підливі, або вжити як самостійне блюдо, а можна поклавши на котлетку шматок запеченого м'яса або шинки - влаштувати перекус.

Інгредієнти

Гречка відварна з цибулею 2стакана (стакан 250мл.) За рецептом http://smach.pp.ua/recipe/view/113867

Яйце куряче 1-2шт. в залежності від розміру.

Картопля сирої 1шт.

Сир бринза або фета 50-70гр.

Зелень кропу.

Сіль перець.

Борошно для панірування.

Олія для смаження.

Часник 1 зубчик.

 

Інші рецепти

Індійський бісквіт без яєць. Тест Драйв
Капуста, як ми любимо
Курка в білому вині під клюквенно- апельсиновим соусом. Тест Драйв
ПИРІГ АНЖЕЛІКА / Тorta Angelica delle sorelle Simili /
Бельгійське коричне печиво Карамелізед
Французькі булочки Апетитні попки
Горіховий торт збуваються мрії для Светуличка в день варення
Медові трояндочки з пряно-шоколадною прошарком