суп харчо"

Час приготування: 90 хв.

Кількість порцій: 10

Складність: не визначена

Як приготувати

Відварюємо м'ясо зі спеціями і лавровим листом

Проціджуємо бульйон

У бульйон опускаємо рис, доводимо до кипіння, потім Картопля-режим як вседа на суп

Все варимо на повільному вогні

Зажарка:

Часник порізати на дрібні кубики і обсмажити на олії, додаємо дрібно порізану цибулю потомить небагато, потім терту на крупній тертці моркву -тушім хвилин 5 і додаємо 2 ст. л. томатпасту -тушім ще 3 хв. Увага! Засмажкою повинно бути багато інакше супік не смачний.

Зажарку опускаємо в каструлю з супом і все це на повільному вогні ще 10 хвилин варимо.

Коли суп буде готовий додаємо (не шкодуючи) дрібно порізаної зелені

Ніколи не любила рисовий суп, поки не поїла у свекрухи. Правда смачно.

Інгредієнти

м'ясо: курка чи будь супові кісточки (яловичина, баранина)

Я беру приблизно стільки продуктів на 5 літрову каструлю, а ви вирішуйте самі:

рис-100 р

картопля-5шт.

лавровий лист-2 шт.

сіль, перець за смаком

часник-4 зубчика

цибуля ріпчаста -2 гол.

морква велика-3 шт.

2 ст. л. томатпасту

зелень будь

 

Інші рецепти

Спагетті з квасоляним соусом
Закуска до коньяку
Дамський SPLASH
Салат Гранатовий браслет
Запікати по сербському
Коктейль Дамський
Суп овочевий по-тайськи
Суп Золотистий